preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ivana Gorana Kovačića Sveti Juraj na Bregu

 > Naslovnica
Vijesti

Prvoligaški rukometni susret u Svetom Jurju na Bregu

Autor: Maja Barbić, Željko Kraljić, 15. 10. 2015.

U Svetom Jurju na Bregu prošle godine smo napokon dočekali dovršetak sportske dvorane. Učenici i općinske udruge koriste dvoranu za svoje aktivnosti, još će je više koristiti u jesenskim i zimskim mjesecima koji su pred nama, a u suradnji OŠ Ivana Gorana Kovačića, Općine Sveti Juraj na Bregu i Sekcije sportskih novinara Međimurje želja je promovirati različite sportove kako bi se što više mladih uključilo u neku vrstu aktivnosti.

Tijekom prošle natjecateljske sezone učenici naše škole u sklopu akcije Sekcije sportskih novinara Međimurja Iz školskih klupa na sportske tribine posjetili su prvoligaški rukometni susret u Čakovcu između Zrinskog i Splita. Učenici su bili bučna podrška tijekom cijelog susreta i imaju svoj djelić zasluge u toj pobjedi Čakovčanki.

Sportska suradnja se nastavlja i dalje pa su sada učenici pozvali Zrinskice na odigravanje rukometnog susreta u dvoranu u Svetom Jurju na Bregu što su rukometašice i vodstvo kluba vrlo rado prihvatili. Tako će Ženski rukometni klub Zrinski Čakovec biti prvi klub iz najvišeg hrvatskog ranga koji će odigrati svoj susret u novoj dvorani. Ovo će biti najbolja moguća promocija rukometa u našem kraju.

Učenici će imati poseban motiv za navijanje jer će najbolje, najglasnije i najnavijačkije razredno odjeljenje nagraditi Gradski bazeni Marija Ružić Čakovec s besplatnim kupanjem za cijeli razred. Tijekom Lino višebojca dvorana je odzvanjala od bubnjeva, truba i navijanja pa vjerujemo da će i ovog puta biti tako. Učenici predmetne nastave taj tjedan su popodne u školi pa nakon 6. sata koji završava u 18:10 sati mogu samo ostati u školi, a prijevoz i povratak trebaju dogovriti s roditeljima. Učenici razredne nastave na susret mogu doći s roditeljima.

Rukometni susret Zrinskog odigrat će se u utorak 27. listopada s početkom u 19:00 sati. Iz škole, Općine i Sekcije sportskih novinara Međimurja pozivaju sve učenike, roditelje, mještane Općine Sveti Juraj na Bregu i sve ostale ljubitelje rukometa da uz besplatan ulaz dođu na rukometnu utakmicu i daju podršku mladoj ekipi Zrinskog i da budu prava navijačka podrška u prvom prvoligaškom rukometnom susretu u novoj dvorani u Svetom Jurju na Bregu.
Upisi u srednju školu
Kalendar
« Lipanj 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
Prikazani događaji

E-dnevnik

 

Tražilica
Popis udžbenika
CMS za škole logo
Osnovna škola Ivana Gorana Kovačića Sveti Juraj na Bregu / Pleškovec 31, HR-40311 Sveti Juraj na Bregu / os-igkovacic-svetijurajnabregu.skole.hr / ured@os-igkovacic-svetijurajnabregu.skole.hr
preskoči na navigaciju